Städfirma Lund-Flyttstäd i Lund till rätt pris

Städföretag i Lund

Städföretaget i Lund . Letar du efter en billig & prisvärd städfirma i Lund? Vi erbjuder även ruttjänster som flyttstädning , fönsterputsning och allmän städning. Vi erbjuder även miljövänliga städtjänster. För mer information om våra städtjänster, vänligt besök vår hemsida. Vi är ett ackrediterat städföretag som erbjuder våra kunder och anställda sinnesro med vår Svanenmärkta städning. Förutom hemstädning erbjuder vi även trappstädning, kontorsstädning och andra städtjänster för företag, organisationer och BRF:er.

Flyttstäd Lund-Prisvärd städfirma

Städfirma Lund – vi hjälper dig med den bästa städningen. Letar du efter städning i Lund – Jourstäd är en städfirma i Lund med mer än 21 års erfarenhet. Vi är även en av de städfirmor i Lund som har samlat på oss bra betyg och kundrecensioner genom åren. Med vårt breda utbud av städtjänster kan vi göra din vardag enklare och hjälpa dig med alla dina städbehov i Lund.

För din flyttstädning, kom till oss med vår städgaranti och sinne för städning

Med vår 7-dagars städgaranti kan både du och den som flyttar in vara säkra på att städningen är klar på avtalad tid. Skriv ut en checklista från vår hemsida och ta med dig den så att du snabbt kan se att all nödvändig städning har utförts.

Städfirma Lund

Om du bor i Lund och letar efter en pålitlig städfirma som kan hjälpa dig med dina städbehov, kan vår Städfirma i Lund erbjuda ett brett utbud av städtjänster för ditt hem, flytt, kontor eller företag. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa städtjänster i Lund för dig och ditt företag.

Erfaren städfirma i Lund

Vi har lång erfarenhet som städfirma i Lund och kan hjälpa dig med en skräddarsydd tjänst med en garanti för kundnöjdhet. Om du inte är nöjd med städningen så städar vi igen tills du är nöjd. Att flytta kan vara roligt och spännande, men det kan också vara tidskrävande och tröttande och på Jourstäd Lund erbjuder vi högkvalitativa hemstädning till överkomliga priser. I vår flyttstädning ingår till exempel rengöring av kyl/frys, köksfläkt och alla lådor, både invändigt och utvändigt. Istället för att komma ihåg alla små områden som behöver städas innan du flyttar eller kämpa med svåråtkomliga platser, kan du vara oss att göra det åt dig.

Genom att anlita oss och vårt professionella team sparar du både tid och pengar.

Snabboffert Dygnet runt

[email protected]

Related Posts

© 2023 tygpyssling.se - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress